مقالات
دانلود مقالات

 

اختلال وسواس چيست؟ وسواس فكري در واقع يك نوع اختلال عصبي شناختي زير شاخه اختلالات اضطرابي به حساب مي آيد. چند نكته مهم در مورد وسواس فكري عملي وجود دارد اولين نكته اين است كه داراي دو بخش افكار وسواسي و رفتارهاي اجبار گونه مي باشد. اين دوتا مورد باعث مي شود كه در گروه وسواس افراد رو به دو دسته تقسيم كنيم افرادي كه فقط وسواس فكري دارند يعني در واقع افكار ناخودآگاه، ناخواسته و نگران‌كننده به ذهنشان مي‌آيد كه در آنها ايجاد اضطراب، پريشاني و يا ترس زيادي مي كند و همچنين رفتارهاي وسواسي كه به نام اجبار شناخته مي شود.

رفتارهاي وسواسي معمولا زماني رخ مي دهند كه فرد بخواهد اضطراب ناشي از افكار وسواسي را در خودشان متوقف كنند غالبا هيچ ارتباط منطقي بين اين رفتارها و افكار وسواسي وجود ندارد گرچه مي تواند گاهي به صورت منطقي يك ارتباط معناداري بين افكار وسواسي و رفتار وسواسي وجود داشته باشند.

به عنوان مثال بعضي مواقع افراد مرتب در منزل را كنترل مي‌كنند تا از بسته بودن آن مطمين شوند و باز نگران مي شوند كه در بسته است يا خير و مجدد آن را كنترل مي كنند. گاهي افراد نگراني زياد در مورد تميز بودن يا آلودگي دست هاي خود دارند. يكي از نشانه هاي افكار ناخوشايند وسواسي ايجاد درگيري ذهني در فرد است تا جاييكه مي تواند در رفتار و زندگي فرد اختلال جدي ايجاد كند.

محتوي افكار وسواسي

محتواي افكار وسواسي مي تواند شك و ترديد، نظافت، جنسي يا مذهبي باشند. در واقع اين بيماري باعث اختلال در زندگي طبيعي افراد مي‌شود و باعث ميشود فرد نتواند درست كار خود را انجام دهد و گاها مي تواند باعث اخراج فرد از محيط كارشان شود به اين دليل كه آنها كارايي خود را از دست مي دهند و دايم ذهنشان درگير انجام و تكرار يك رفتار خاص مي شود گرچه براي بعضي از افراد مي تواند به عنوان يك عامل مثبت در نظر گرفته شود به عنوان مثال فردي كه حسابدار است مي تواند از اين صفت خود استفاده كند براي اينكه دقت زيادي رو در كار خودش داشته باشد گرچه چه در شدت بالاي اين بيماري فرد كنترل خودش رو از دست مي دهد و كارايي و عملكرد شغلي اش را از دست مي دهد.

درمان وسواس فكري با mehdikhalili

روش هاي متعددي براي درمان وسواس فكري عملي وجود دارد. از رايج‌ترين و قديمي ترين روش‌هاي درماني وسواس، رفتار درماني مي باشد. به عنوان نمونه مي توان به روش درماني ERP يا درمان مواجه و جلوگيري از پاسخ اشاره كرد.

در اين روش به بيمار ياد داده مي‌شود كه هنگام مواجهه با افكار وسواسي تلاش بكنه كه از انجام پاسخ هاي رفتاري وسواس گونه خودش جلوگيري به عمل بياره يعني در واقع درمانگران تلاش مي‌كند مراجعه بتونه خويشتنداري بكنه و از پاسخ بلا به افكار و احساسات وسواسي خودش جلوگيري كنيم و اين روش مي‌توان به بيمار كمك بكنه تا كنترل بيشتري بر رفتار خودش داشته باشه و طبيعتاً به مرور زمان هرچقدر كنترل و رفتار فرد بيشتر ميشه شدت آن رفتار شدت اون اضطرابي كه در ذهن ايجاد ميكنه چند خواهد شد

پس از گذشت زمان كافي فرد كم كم در اين شيوه تغييرات زيادي در رفتار خودش را احساس مي كنيم و كنترل بيشتري بر افكار منفي خودش خواهد داشت گرچه اين روش به تنهايي ميتونه موثر باشه ولي توصيه ميشه در كنارش از دارو درماني براي كم كردن رفتارهاي وسواسي و يا افكار وسواسي استفاده بشه تركيب دارو درماني و رفتار درماني بالاترين ميزان پاسخ به درمان رو در خودش داشته

روانشناس آنلاين در درمان وسواس، يكي ديگر از جديدترين روش‌هاي درماني براي مقابله با وسواس اين هست كه ما هم زمان كه فرد افكار وسواسي به ذهنش مياد و مي‌خواهد كار وسواسي يا كار اجباري را انجام بده ازش بخواهيم كه خويشتنداري بكنيم و در قبال اين خويشتنداري ما به عنوان يك پاداش بدي به عنوان مثال اگر فردي از تماشاي فيلم و تلويزيون لذت ميبره ميتونيم از آن بخواهيم به تعداد باري كه ميتونه دستش رو نشو ره ۵ دقيقه تلويزيون تماشا بكنه در واقع اين به نوعي كنترل دروني در فرد ايجاد ميكنه و پاها داشت هايي كه فرد با خودش ميده باعث ميشه كه رفتار مثبت درون بيشتر تقويت بشه و رفتارهاي منفي كمتر بشه و به مرور زمان رفتارهاي وسواسي فرد كاهش محصول پيدا ميكند.

علايم وسواس فكري

رايج ترين علايم وسواس فكري مي تواند در افراد به اين اشاره كرد كه وجود فكر تصوير يا افكار مزاحم اي كه مدام در ذهن آنها تكرار مي‌شود به عنوان مثال اين فكر كه در را بسته يا خير يا آيا بيماري سرطان دارند يا نه اين گونه افكار به صورت افكار مزاحم تكرار شونده شناخته مي‌شود افكار يا تصاوير بايد ارتباط غير منطقي داشته باشند به اين معنا كه لزوماً فكر فرد درست نيست و مي تواند افكار غيرمنطقي را داشته باشد به عنوان مثال اگر كه من سه بار در را لمس بكنم و به ماندن من دچار بيماري نمي شود در واقع اين گونه افكار غيرمنطقي در بيماران مبتلا به وسواس را به صورت رايج ديده مي شود .

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۳۷:۳۳ ] [ حميدي ] [ نظرات (0) ]

 

آموزش آشپزي از ابتدا يكي از مطالب مهم و مورد جستجوي كاربران است. آموزش آشپزي از ابتدا را كاملا اصولي برايتان بررسي كرده ايم.

آشپزي از هنرهاي بسيار محبوب و خوشمزه محسوب مي شود كه در تمام دنيا طرفداران بسياري دارد. آشپزي امري بسيار ساده است ولي داراي پيچيدگي هاي خاصي است كه آن را بسيار محبوب مي نمايد.

ساليان بسياري است كه آشپزي در بين مردم به عنوان يك شغل مناسب جهت كسب روزي در آمده و مي توان به عنوان يك شغل حتي پر درآمد روي آن حساب كرد. اين شغل در تمام دنيا به همين شكل است.

يكي از اصلي ترين مشاغل عمومي همين آشپزي است. شما مي توانيد به اجاره يك غرفه يا يك آشپزخانه نيمه حرفه اي كار خود را در زمينه آشپزي شروع كنيد. فروش اسنك – فروش ذرت مكزيكي و … همگي از همين دست محسوب مي شوند.

آموزش آشپزي مي بايست داراي اصولي باشد. هيچوقت بدون رعايت اصول آموزشي نمي توان چيزي را آموخت. آموزش آشپزي همانطور كه بيان شد يكي از اصلي ترين آموزش ها محسوب مي شود.

در بحث مشاغل كه در بالا مطرح كرده ايم آموزش آشپزي يكي از مشاغل عمومي است كه با كمي تجربه مي توان از آن بهره گرفت و كسب درآمد داشت. آموزش آشپزي از ابتدا مي بايست صورت گيرد. اين آموزش بايستي كاربردي باشد.

امروزه آموزش ها مدرك محور نيستند و همگي دنبال تجربه هستند. مدرك در كشورهاي پيشرفته از اهميت افتاده است و از فرد تخصص و هنرش را مطالبه مي كنند. غذاهاي دريايي هم بسيار خواندني هستند.

آموزش آشپزي از ابتدا يكي از مهمترين آموزش هاي آشپزي آموزش پايه است كه شامل آموزش هاي زير است.

  • آموزش آشپزي پايه
  • آموزش لوازم آشپزي
  • آموزش تجهيزات آشپزي
  • آموزش چاقو و كاربردهاي آن
  • آموزش خمير ها
  • آموزش ادويه ها
  • آموزش ظروف آشپزي
  • و بسياري ديگر

هنگاميكه تصميم مي گيريد آشپزي را از ابتدا بياموزيد بدانيد كه تصميم درستي گرفته ايد. آموزش آشپزي از ابتدا كاملا مشخص است كه براي چه افرادي تهيه شده است. شما در مرحله آموزش هستيد.

هدف از آموزش آشپزي از ابتدا

همانطور كه بارها بيان كرده ايم آموزش آشپزي از ابتدا براي افرادي است كه مبتدي هستند. اين افراد در ابتداي مراحل آموزش آشپزي هستند. به هيچ عنوان نبايد نگران باشند و مطمين باشند كه قرار است مطالب بسياري را بياموزند.

آموزش آشپزي از ابتدا داراي اهدافي است كه در اينجا با يكديگر بررسي خواهيم كرد. هدف اصلي قرار گرفتن هنرجوي آشپزي در مسير آموزش است. مي دانيم كه اين آموزش ها پايه اي هستند و مي بايست در كنار مطالب پايه اي – اصول آشپزي نيز آموزش داده شود.

آموزش آشپزي از ابتدا همانطور كه از نامش پيداست براي ابتداي كار است. خوشحال باشيد چون شما مطالب را بدرستي خواهيد آموخت و از همه افرادي كه تجربي آشپزي را ياد گرفته اند جلوتر خواهيد بود.

پس مطمين باشيد كه بزودي با سعي و تلاش از همه جلوتر خواهيد بود و مي توانيد تجربيات بينظيري را در كنار كارتان كه همان آشپزي است فرا خواهيد گرفت. تمرين و تمرين كنيد.

در پايين مطالبي به شما آموزش خواهيم داد كه به عنوان كليد در دستان شما خواهند بود.

كليد آموزش آشپزي از ابتدا در دست هر كسي نيست و شماييد كه مي توانيد از آن بهره بگيريد. اين كليد در كنار ترفند هاي آشپزي رمز موفقيت شما خواهند بود. ماكاروني و پاستا هم از غذاهايي هستند كه آموزش آنها بسيار خواندني است.

آموزش آشپزي مي بايست بسيار اصولي انجام شود. حواستان جمع باشد. بايستي دست پخت آشپزي خودتان را دگرگون كنيد. براي اينكار مي بايست دستور پخت هاي جديد و به روزي را در دسترس خودتان داشته باشيد. دنيايي از اطلاعات آشپزي را مي توانيد در سايت آموزش آشپزي مشاهده نماييد. مركز آموزش آنلاين آشپزي هميشه بهترين اطلاعات را به شما عزيزان منتقل خواهد كرد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۱۰:۵۰ ] [ حميدي ] [ نظرات (0) ]

 

آموزش طرز تهيه انواع شيريني ها از بهترين و خوشمزه ترين خوراك هاي ايراني و ملل را با بهترين دستور پخت و تهيه شيريني ها برايتان در اين بخش قرار داده ايم. شما مي توانيد با انتخاب هر شيريني طرز تهيه و آموزش آن را بياموزيد.

يكي از شيريني هاي خوشمزه و سنتي ايراني سوهان است كه معمولاً به عنوان يك عصرانه در كنار چاي سرو مي شود. اين شيريني لذيذ در بيشتر شهرهاي ايران به روش هاي مختلف تهيه مي شود كه معروف ترين نوع سوهان، سوهان شهر قم مي باشد كه معمولا به عنوان اصلي ترين سوغاتي اين شهر شناخته مي شود.

در حقيقت مي توان گفت سوهان نوعي حلوا است، كه از جوانه گندم تهيه مي شود و انواع مختلفي دارد، كه از جمله آن مي‌ توان به سوهان عسلي، كنجدي،  كره اي، سوهان ، لقمه، بادامي و سوهان حلوايي اشاره كرد. سوهان قم از تركيب آرد گندم، پودر جوانه گندم، آب، كره، عسل، شكر، زعفران، مغز پسته، پودر هل و خلال بادام تهيه مي شود.

آموزش و طرز تهيه انواع شيريني

آموزش شيريني پزي هميشه يكي از نياز هاي بشر بوده است كه بتواند يك شيريني خوشمزه را به عنوان يك خوراكي براي ميان وعده هاي خود طبخ و تهيه نمايد.

شيريني پزي خود يكي از هنر هاي مخصوص و خاص آشپزي است كه يقينا هر آشپزي اين هنر ها را ندارد. در اين بخش دنيايي از شيريني هاي خوشمزه و خوش طعم را برايتان آموزش داده ايم. آموزش شيريني پزي همانطور كه بيان شد بسيار خاص است. شما بايد بدانيد كه چگونه سريع و فوري بتوانيد يك شيريني خوشمزه و خوش طعم را تهيه نماييد.

آموزش شيريني پزي شامل دنيايي از شيريني هاي خوشمزه است. حتما اين بخش را كامل مطالعه نماييد.

باقلوا خانگي با 1TouchFood

در اين بخش به آموزش باقلوا خانگي خواهيم پرداخت. شما عزيزان مي توانيد آموزش كامل باقلوا را در اين بخش مطالعه نماييد.

طرز تهيه باقلوا خانگي تركي براي 6 نفر را براي شما عزيزان به صورت كاملا حرفه اي تدارك ديده ايم. اميدواريم كه در اين بخش از آموزش آنلاين طرز تهيه باقلوا را آموخته و اين شيريني سنتي را در منزل براي عزيزانتان تهيه و نوش جان نماييد.

باقلوا را ميتوان از شيريني هاي فوق العاده خوشمزه و لذيذ دانست كه در شهر ها و كشور هاي مختلفي تهيه و سرو مي شوند. اين شيريني خوشمزه كه در اصل با پسته تهيه مي شود و البته نوع تركي آن به اين صورت است، روز جهاني خاصي هم دارد.

روز جهاني باقلوا 18 نوامبر هر سال در استانبول تركيه جشن گرفته مي شود. طرز تهيه باقلوا خانگي تركي كه امروز براي شما عزيزان آماده كرده ايم، همان باقلواي استانبولي است. پس اين آموزش را دنبال كنيد و اين شيريني خوشمزه تركي را آموخته و در منزل با چاي نوش جان كنيد.

يك شيريني تبريزي برايتان در نظر داريم كه كافيه آنرا امتحان كنيد؛ پس طرز تهيه قرابيه تبريز مخصوص را مطالعه نماييد. تركيه بطور كل از آن دسته كشور هايي است كه داراي فرهنگ غني در زمينه هاي مختلف بوده و اين فرهنگ در آشپزي و تغذيه اين كشور اين به حد بسيار زيادي ديده مي شود.

آشپزي تركي شامل انواع غذاها و شيريني هاي خوش طعم و مزه بوده طرز تهيه اين شيريني خانگي تركي كه در حال مطالعه آن هستيد نيز يكي از اين شيريني هاي بي نظير مي باشد.

آموزش آشپزي مي بايست بسيار اصولي انجام شود. حواستان جمع باشد. بايستي دست پخت آشپزي خودتان را دگرگون كنيد. براي اينكار مي بايست دستور پخت هاي جديد و به روزي را در دسترس خودتان داشته باشيد. دنيايي از اطلاعات آشپزي را مي توانيد در سايت آموزش آشپزي مشاهده نماييد. مركز آموزش آنلاين آشپزي هميشه بهترين اطلاعات را به شما عزيزان منتقل خواهد كرد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۰۹:۲۰ ] [ حميدي ] [ نظرات (0) ]

 

آموزش طرز تهيه انواع شيريني ها از بهترين و خوشمزه ترين خوراك هاي ايراني و ملل را با بهترين دستور پخت و تهيه شيريني ها برايتان در اين بخش قرار داده ايم. شما مي توانيد با انتخاب هر شيريني طرز تهيه و آموزش آن را بياموزيد.

يكي از شيريني هاي خوشمزه و سنتي ايراني سوهان است كه معمولاً به عنوان يك عصرانه در كنار چاي سرو مي شود. اين شيريني لذيذ در بيشتر شهرهاي ايران به روش هاي مختلف تهيه مي شود كه معروف ترين نوع سوهان، سوهان شهر قم مي باشد كه معمولا به عنوان اصلي ترين سوغاتي اين شهر شناخته مي شود.

در حقيقت مي توان گفت سوهان نوعي حلوا است، كه از جوانه گندم تهيه مي شود و انواع مختلفي دارد، كه از جمله آن مي‌ توان به سوهان عسلي، كنجدي،  كره اي، سوهان ، لقمه، بادامي و سوهان حلوايي اشاره كرد. سوهان قم از تركيب آرد گندم، پودر جوانه گندم، آب، كره، عسل، شكر، زعفران، مغز پسته، پودر هل و خلال بادام تهيه مي شود.

آموزش و طرز تهيه انواع شيريني

آموزش شيريني پزي هميشه يكي از نياز هاي بشر بوده است كه بتواند يك شيريني خوشمزه را به عنوان يك خوراكي براي ميان وعده هاي خود طبخ و تهيه نمايد.

شيريني پزي خود يكي از هنر هاي مخصوص و خاص آشپزي است كه يقينا هر آشپزي اين هنر ها را ندارد. در اين بخش دنيايي از شيريني هاي خوشمزه و خوش طعم را برايتان آموزش داده ايم. آموزش شيريني پزي همانطور كه بيان شد بسيار خاص است. شما بايد بدانيد كه چگونه سريع و فوري بتوانيد يك شيريني خوشمزه و خوش طعم را تهيه نماييد.

آموزش شيريني پزي شامل دنيايي از شيريني هاي خوشمزه است. حتما اين بخش را كامل مطالعه نماييد.

باقلوا خانگي با 1TouchFood

در اين بخش به آموزش باقلوا خانگي خواهيم پرداخت. شما عزيزان مي توانيد آموزش كامل باقلوا را در اين بخش مطالعه نماييد.

طرز تهيه باقلوا خانگي تركي براي 6 نفر را براي شما عزيزان به صورت كاملا حرفه اي تدارك ديده ايم. اميدواريم كه در اين بخش از آموزش آنلاين طرز تهيه باقلوا را آموخته و اين شيريني سنتي را در منزل براي عزيزانتان تهيه و نوش جان نماييد.

باقلوا را ميتوان از شيريني هاي فوق العاده خوشمزه و لذيذ دانست كه در شهر ها و كشور هاي مختلفي تهيه و سرو مي شوند. اين شيريني خوشمزه كه در اصل با پسته تهيه مي شود و البته نوع تركي آن به اين صورت است، روز جهاني خاصي هم دارد.

روز جهاني باقلوا 18 نوامبر هر سال در استانبول تركيه جشن گرفته مي شود. طرز تهيه باقلوا خانگي تركي كه امروز براي شما عزيزان آماده كرده ايم، همان باقلواي استانبولي است. پس اين آموزش را دنبال كنيد و اين شيريني خوشمزه تركي را آموخته و در منزل با چاي نوش جان كنيد.

يك شيريني تبريزي برايتان در نظر داريم كه كافيه آنرا امتحان كنيد؛ پس طرز تهيه قرابيه تبريز مخصوص را مطالعه نماييد. تركيه بطور كل از آن دسته كشور هايي است كه داراي فرهنگ غني در زمينه هاي مختلف بوده و اين فرهنگ در آشپزي و تغذيه اين كشور اين به حد بسيار زيادي ديده مي شود.

آشپزي تركي شامل انواع غذاها و شيريني هاي خوش طعم و مزه بوده طرز تهيه اين شيريني خانگي تركي كه در حال مطالعه آن هستيد نيز يكي از اين شيريني هاي بي نظير مي باشد.

آموزش آشپزي مي بايست بسيار اصولي انجام شود. حواستان جمع باشد. بايستي دست پخت آشپزي خودتان را دگرگون كنيد. براي اينكار مي بايست دستور پخت هاي جديد و به روزي را در دسترس خودتان داشته باشيد. دنيايي از اطلاعات آشپزي را مي توانيد در سايت آموزش آشپزي مشاهده نماييد. مركز آموزش آنلاين آشپزي هميشه بهترين اطلاعات را به شما عزيزان منتقل خواهد كرد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۵۰:۴۷ ] [ حميدي ] [ نظرات (0) ]

 

شيريني‌ها، يكي از قديمي‌ترين دسرهاي ايراني هستند كه به مناسب‌هاي مختلف در جشن‌ها، مراسم‌ها، اعياد و … تهيه مي‌شوند. شيريني‌هاي ايراني انواع مختلفي دارند. هر گوشه‌اي از ايران را كه نگاه كنيد مدل‌هاي مختلفي از شيريني‎هاي سنتي ايراني را مي‌بينيد كه هم‌چنان يكي از پرطرفدارترين‌ها بوده و حتي به عنوان سوغاتي آن شهر مطرح مي‌باشند.

شيريني گردويي، يكي از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين شيريني‌هاي ايراني است. اين شيريني شكلي دايره مانند دارد و بر روي آن ترك‌هايي ديده مي‌شود. بخش عمده اين شيريني، همان‌طور كه از نامش پيداست، از گردو تشكيل شده است. از ديگر موادي كه براي تهيه شيريني گردويي استفاده مي‌شود، مي‌توان به شكر و تخم‌ مرغ اشاره كرد. دستور‌العمل‌هاي متفاوتي براي شيريني گردويي وجود دارد.

برخي افراد از آرد برنج براي تهيه شيريني گردويي استفاده مي‌كنند. آموزش‌هايي نيز وجود دارد كه در آن به جاي آرد از خرده‌هاي كيك  براي درست كرن شيريني استفاده مي‎شود. ما در اين‌جا طرز تهيه شيريني گردويي با خرده كيك را توضيح داده و نكات مهم و كليدي براي بهتر شدن اين نوع شيريني را نيز بيان مي‌كنيم. با ما همراه باشيد.

سوهان قم، گز اصفهان، باقلواي يزد، نون برنجي كرمانشاه و … تعدادي از معروف‌ترين شيريني‎هاي سنتي هستند كه طرفداران زيادي در بين مردم دارند. شيريني گردويي، از جمله قديمي‌ترين شيريني‌هاي ايراني است كه از زمان‌هاي دور در قنادي‌ها پخت شده و به عنوان شيريني عيد يا در مناسبت‌هايي چون عروسي، مورد استفاده قرار مي‌گرفت.

تاريخ مشخصي از اين نوع شيريني در دست نيست، اما طعم حسي نوستالژيك دارد و ما را ياد روزهاي كودكي‌مان مي‌اندازد. به نظر مي‌رسد اين شيريني بيشتر موردعلاقه مردم تهران بوده است كه بعدها به ديگر شهرها نيز راه يافت و يكي از محبوب‌ترين شيريني‌هاي سنتي ايران شد.

مواد اوليه با كيفيت و مرغوب هميشه كيفيت كار را در آشپزي شديدا ارتقا خواهد داد. هميشه در كنار مواد اوليه با كيفيت مديريت بر روي شعله نيز از مهمترين نكات است. اگر مديريت شعله را نداشته باشيد مطمينا شيريني گردويي شما خشك خواهد شد. باقلوا هم از شيريني هاي بسيار خوشمزه است.

آموزش كيك و شيريني با 1TouchFood

كيك در واقع نوعي شيريني است كه از كشورهاي اروپايي به ديگر نقاط جهان راه يافته است. بر اساس نظريه باستان‌شناسان، كيك قدمتي بسيار طولاني دارد و منشا آن به دوران باستان برمي‌گردد. مردم  آن دوران قطعه‌اي از خمير را به صورت مسطح درآورده و بر روي آتش مي‌پختند و به آن كيك مي‌گفتند.

آن‌چه از تاريخچه كيك برمي‌آيد، كيك‌هاي قديمي ظاهري شبيه به نان داشتند و مانند آن پخت مي‌شدند. تنها تفاوت آن‌ها با نان، حذف ماده مخمر از خمير  و اضافه كردن تخم‌مرغ به آن بود.  كيك‌هاي امروزه تفاوت بسياري با كيك‌هاي قديمي دارند و در انواع مختلف و با مزه‌هاي متفاوت تهيه مي‌شوند.

همانطور كه مي دانيد مركز آموزش آنلاين آشپزي 1TouchFood بزرگترين آموزش كيك پزي را دارد.

اولين دستور كيك، در كتاب آشپزي مربوط به سال 1727 ميلادي نوشته شده است. در اين دستور از تخم‌مرغ براي پف كردن كيك استفاده ميشد و مخمر به طور كلي حذف شده بود. با پيشرفت صنعت و تكنولوژي، اجاق‎ها به آشپزخانه‌ها راه پيدا كردند. اين اجاق‌ها پخت كيك را آسان‌تر و باكيفيت‌تر مي‌كرد.

در سال ۱۸۴۰ ماده‌اي با عنوان جوش شيرين و سال ۱۸۵۰ بيكينگ پودر به دستور پخت كيك اضافه شد. اين مواد زمان پخت كيك را كوتاه‌تر مي‌كردند و  تغييراتي نيز در بافت آن ايجاد مي‌نمودند. در طي ساليان متمادي انواع كيك‌ها گسترش بيشتري پيدا كرد و دستورات متنوعي براي آن نوشته شد. كيك‌هاي سبك‌تر شدند و بافت بهتر و نرم‌تري پيدا كردند.

به خودتان ايمان داشته باشيد كه مي توانيد يك صبحانه يا عصرانه بينظير را با اين كيك خوشمزه تهيه كنيد. مركز آموزش آنلاين آشپزي دنيايي از كيك ها را برايتان آموزش داده است و اميدوار است كه باز هم بتواند بر كميت و كيفيت آنها بيافزايد. حتما با ما باشيد و پيگير دستورهاي غذايي جديد باشيد.

آموزش آشپزي مي بايست بسيار اصولي انجام شود. حواستان جمع باشد. بايستي دست پخت آشپزي خودتان را دگرگون كنيد. براي اينكار مي بايست دستور پخت هاي جديد و به روزي را در دسترس خودتان داشته باشيد. دنيايي از اطلاعات آشپزي را مي توانيد در سايت آموزش آشپزي مشاهده نماييد. مركز آموزش آنلاين آشپزي هميشه بهترين اطلاعات را به شما عزيزان منتقل خواهد كرد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۴۹:۱۸ ] [ حميدي ] [ نظرات (0) ]

 

آموزش آشپزي مي بايست بسيار اصولي انجام شود. حواستان جمع باشد. بايستي دست پخت آشپزي خودتان را دگرگون كنيد. براي اينكار مي بايست دستور پخت هاي جديد و به روزي را در دسترس خودتان داشته باشيد. دنيايي از اطلاعات آشپزي را مي توانيد در سايت آموزش آشپزي مشاهده نماييد. مركز آموزش آنلاين آشپزي هميشه بهترين اطلاعات را به شما عزيزان منتقل خواهد كرد.

بهترين آموزش هاي كيك پزي از 1TouchFood

كيك ها انواع مختلفي دارند كه مي توان آموزش هر كدام از آنها را مجزا آموخت. يكي از بهترين كيك هاي آشپزي كيك سيب است. در اينجا به توضيحاتي درباره كيك خواهيم پرداخت.

كيك نوعي شيريني است كه منشا پيدايش آن به اروپا بر مي گردد.  اگرچه باستان شناسان بر اين باورند كه كيك از زمان باستان وجود داشته است اما در حقيقت كيكي كه داراي سه ويژگي شيرين بودن، سبكي و بافت اسفنجي باشد از ميانه قرن هجدهم به وجود آمده است.

4 ماده اصلي كيك، آرد، كره و تخم مرغ مي باشند كه با گذشت زمان مواد ديگري طي آزمون و خطا هاي بسيار به پخت كيك اضافه شده اند. منشا اصلي كيك نان مي باشد كه تنها تفاوتي كه كيك هاي آن زمان با نان داشت، حذف مخمر از دستور تهيه آن بود.

كيك سيب با 1TouchFood

مواد اصلي كيك سيب را آرد، تخم مرغ، سيب، شكر، شير، وانيل، دارچين و گردوي خرد شده تشكيل داده است. تركيب طعم دارچين با سيب و بافت اين كيك طرفداران بسياري را به خود جذب كرده است. اين يك كيك مناسب براي دورهمي هاي دوستانه و خانوادگي مي باشد كه از عطر فوق العاده اي نيز برخوردار است.

سيب موجود در اين كيك سرشار از خاصيت و ويژگي درماني براي بدن مي باشد كه از جمله خواص آن مي توان به درمان درد مفاصل، تقويت كننده مغز، تنظيم فشارخون، جوان كنندگي پوست و درمان نقرس اشاره كرد. اين كيك به روش هاي بسيار مختلفي در سراسر جهان تهيه مي شود و جزء پراستفاده ترين كيك هاي ميوه اي بشمار مي رود‌.

طرز تهيه اين كيك برخلاف كيك هاي ديگر در مقياس بالا آسان مي باشد و شما مي‌ توانيد با كمترين هزينه اين كيك سيب را در خانه تهيه كنيد. در ادامه طرز تهيه كيك سيب خوشمزه را همراه با نكات لازم براي پخت آن خدمت شما عزيزان آموزش خواهيم داد.

يكي از پرطرفدارترين دسرها در سراسر جهان كيك مي باشد كه داراي هزاران هزار تنوع مختلف است و معمولا به عنوان يك عصرانه خوشمزه از آن ياد مي شود. كيك ساده و اسفنجي، يكي از پركاربردترين انواع كيك در صنعت شيريني پزي جهاني مي باشد كه براي تهيه انواع كيك هاي مناسبتي از آن به عنوان پايه اصلي كيك استفاده مي شود. كيك اسفنجي معمولا داراي عصاره وانيل است اما شما مي توانيد طبق نياز و سليقه خود، به آن انواع اسانس ها را اضافه كنيد.

امروزه طرفداران كيك، علاقه مند هستند كه خود كيك را در خانه درست كنند تا هم از مراحل آن لذت ببرند و هم از كيفيت آن مطمئن شوند. طرز تهيه اين كيك بسيار ساده مي باشد و شما مي توانيد با رعايت چند نكته كوچك و بكارگيري دقت كامل، آن را به سادگي در خانه آماده كنيد.

كيك كاكائويي ساده فوري با 1TouchFood

كيك كاكائويي يكي از خوشمزه‌ترين انواع كيك‌هاست كه طرفداران بسياري نيز دارد. كاكائو در هرچيزي كه اضافه شود از بستني و بيسكوئيت گرفته تا شيريني و كيك، طعم فوق‌العاده‌اي به آن مي‌دهد و آن را از سادگي در مي‌آورد. كيك كاكائويي روش‌هاي پخت متنوعي دارد و گاهي اوقات به صورت خيس نيز تهيه مي‎شود. اگر فر نداريد، مي‌توانيد كيك كاكائويي را در قابلمه و بر روي اجاق نيز درست كنيد و آن را در وعده عصرانه در كنار چاي سرو نماييد. در اين مقاله طرز تهيه كيك كاكائويي ساده را مرحله به مرحله توضيح داده و در مورد تاريخچه و خواص كيك كاكائويي نيز صحبت مي‌كنيم. با ما همراه باشيد.

تاريخچه كيك كاكائويي

كيك در واقع نوعي شيريني است كه از كشورهاي اروپايي به ديگر نقاط جهان راه يافته است. بر اساس نظريه باستان‌شناسان، كيك قدمتي بسيار طولاني دارد و منشا آن به دوران باستان برمي‌گردد. مردم  آن دوران قطعه‌اي از خمير را به صورت مسطح درآورده و بر روي آتش مي‌پختند و به آن كيك مي‌گفتند. آن‌چه از تاريخچه كيك برمي‌آيد، كيك‌هاي قديمي ظاهري شبيه به نان داشتند و مانند آن پخت مي‌شدند. تنها تفاوت آن‌ها با نان، حذف ماده مخمر از خمير  و اضافه كردن تخم‌مرغ به آن بود.  كيك‌هاي امروزه تفاوت بسياري با كيك‌هاي قديمي دارند و در انواع مختلف و با مزه‌هاي متفاوت تهيه مي‌شوند.

آموزش اين كيك كاكايويي خوشمزه را مي توانيد آموزش اين كيك كاكائويي خوشمزه را مطالعه كرده و بصورت كاملا كاربردي آن را بياموزيد.

در پايان كار مي توانيد كيك كاكائويي خوشمزه را با هر نوشيدني كه تمايل داشتيد ميل كنيد. براي سرو و تزيين هم كاملا دست شما به عنوان آشپز باز است و مي توانيد هنر خود را در تزيين و سرو نشان دهيد.

اميدواريم از اين آموزش كمال استفاده را برده باشيد و بتوانيد كيك كاكائويي خوشمزه را در منزل براي عزيزانتان طبخ نماييد.

به خودتان ايمان داشته باشيد كه مي توانيد يك صبحانه يا عصرانه بينظير را با اين كيك خوشمزه تهيه كنيد.

مركز آموزش آنلاين آشپزي دنيايي از كيك ها را برايتان آموزش داده است و اميدوار است كه باز هم بتواند بر كميت و كيفيت آنها بيافزايد. حتما با ما باشيد و پيگير دستورهاي غذايي جديد باشيد.

شما عزيزان مي توانيد آموزش دنيايي از كيك ها را در آموزش كيك پزي مطالعه نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۴۷:۴۰ ] [ حميدي ] [ نظرات (0) ]

 

آموزش آشپزي از ابتدا يكي از مطالب مهم و مورد جستجوي كاربران است. آموزش آشپزي از ابتدا را كاملا اصولي برايتان بررسي كرده ايم.

آشپزي از هنرهاي بسيار محبوب و خوشمزه محسوب مي شود كه در تمام دنيا طرفداران بسياري دارد. آشپزي امري بسيار ساده است ولي داراي پيچيدگي هاي خاصي است كه آن را بسيار محبوب مي نمايد.

ساليان بسياري است كه آشپزي در بين مردم به عنوان يك شغل مناسب جهت كسب روزي در آمده و مي توان به عنوان يك شغل حتي پر درآمد روي آن حساب كرد. اين شغل در تمام دنيا به همين شكل است.

يكي از اصلي ترين مشاغل عمومي همين آشپزي است. شما مي توانيد به اجاره يك غرفه يا يك آشپزخانه نيمه حرفه اي كار خود را در زمينه آشپزي شروع كنيد. فروش اسنك – فروش ذرت مكزيكي و … همگي از همين دست محسوب مي شوند.

آموزش آشپزي مي بايست داراي اصولي باشد. هيچوقت بدون رعايت اصول آموزشي نمي توان چيزي را آموخت. آموزش آشپزي همانطور كه بيان شد يكي از اصلي ترين آموزش ها محسوب مي شود.

در بحث مشاغل كه در بالا مطرح كرده ايم آموزش آشپزي يكي از مشاغل عمومي است كه با كمي تجربه مي توان از آن بهره گرفت و كسب درآمد داشت. آموزش آشپزي از ابتدا مي بايست صورت گيرد. اين آموزش بايستي كاربردي باشد.

امروزه آموزش ها مدرك محور نيستند و همگي دنبال تجربه هستند. مدرك در كشورهاي پيشرفته از اهميت افتاده است و از فرد تخصص و هنرش را مطالبه مي كنند. غذاهاي دريايي هم بسيار خواندني هستند.

آموزش آشپزي از ابتدا يكي از مهمترين آموزش هاي آشپزي آموزش پايه است كه شامل آموزش هاي زير است.

  • آموزش آشپزي پايه
  • آموزش لوازم آشپزي
  • آموزش تجهيزات آشپزي
  • آموزش چاقو و كاربردهاي آن
  • آموزش خمير ها
  • آموزش ادويه ها
  • آموزش ظروف آشپزي
  • و بسياري ديگر

هنگاميكه تصميم مي گيريد آشپزي را از ابتدا بياموزيد بدانيد كه تصميم درستي گرفته ايد. آموزش آشپزي از ابتدا كاملا مشخص است كه براي چه افرادي تهيه شده است. شما در مرحله آموزش هستيد.

هدف از آموزش آشپزي از ابتدا

همانطور كه بارها بيان كرده ايم آموزش آشپزي از ابتدا براي افرادي است كه مبتدي هستند. اين افراد در ابتداي مراحل آموزش آشپزي هستند. به هيچ عنوان نبايد نگران باشند و مطمين باشند كه قرار است مطالب بسياري را بياموزند.

آموزش آشپزي از ابتدا داراي اهدافي است كه در اينجا با يكديگر بررسي خواهيم كرد. هدف اصلي قرار گرفتن هنرجوي آشپزي در مسير آموزش است. مي دانيم كه اين آموزش ها پايه اي هستند و مي بايست در كنار مطالب پايه اي – اصول آشپزي نيز آموزش داده شود.

آموزش آشپزي از ابتدا همانطور كه از نامش پيداست براي ابتداي كار است. خوشحال باشيد چون شما مطالب را بدرستي خواهيد آموخت و از همه افرادي كه تجربي آشپزي را ياد گرفته اند جلوتر خواهيد بود.

پس مطمين باشيد كه بزودي با سعي و تلاش از همه جلوتر خواهيد بود و مي توانيد تجربيات بينظيري را در كنار كارتان كه همان آشپزي است فرا خواهيد گرفت. تمرين و تمرين كنيد.

در پايين مطالبي به شما آموزش خواهيم داد كه به عنوان كليد در دستان شما خواهند بود.

كليد آموزش آشپزي از ابتدا در دست هر كسي نيست و شماييد كه مي توانيد از آن بهره بگيريد. اين كليد در كنار ترفند هاي آشپزي رمز موفقيت شما خواهند بود. ماكاروني و پاستا هم از غذاهايي هستند كه آموزش آنها بسيار خواندني است.

آموزش آشپزي مي بايست بسيار اصولي انجام شود. حواستان جمع باشد. بايستي دست پخت آشپزي خودتان را دگرگون كنيد. براي اينكار مي بايست دستور پخت هاي جديد و به روزي را در دسترس خودتان داشته باشيد. دنيايي از اطلاعات آشپزي را مي توانيد در سايت آموزش آشپزي مشاهده نماييد. مركز آموزش آنلاين آشپزي هميشه بهترين اطلاعات را به شما عزيزان منتقل خواهد كرد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۴۷:۰۷ ] [ حميدي ] [ نظرات (0) ]

 

پيتزا يك غذاي بين‌المللي است كه در همه كشورهاي دنيا تهيه مي‌شود، اما اصالت آن به كشور ايتاليا برمي‌گردد. بر اساس مطالعات انجام شده، پيتزا از دوران روم باستان وجود داشته و جزو فرهنگ غذايي مردمان آن دوران بوده است. ماركوس پورسيوس كاتو، مورخ رومي، در كتاب خود از غذايي صحبت كرده است كه شباهت بسياري به پيتزا دارد.

يك خمير گرد و مسطح كه روي آن با عسل، روغن زيتون و سبزي پوشيده شده است. در آن زمان اين غذا، خوراك مردمان فقير بوده است. مردماني كه غذاهاي ساده‌اي مي‌خوردند و با در دسترس‌ترين چيزها خود را سير مي‌كردند. البته پيتزايي كه در آن دوران تهيه مي‌شد با پيتزاهاي امروزي تفاوت زيادي دارد. پيتزا تنها يك تكه نان بود كه با روغن و كمي ادويه‌جات مزه‌دار ميشد. در آن زمان خبري از پنير پيتزا يا سس گوجه‌فرنگي بر روي خمير نبود.

گوجه‌فرنگي براي اولين بار در قرن شانزدهم ميلادي وارد اروپا شد و كم‌كم مورد توجه مردم قرار گرفت. مردمان فقير از اين ماده براي طعم‌ دادن به نان استفاده مي‌كردند و آن را بر روي خمير مي‌ريختند. استفاده از گوجه‌فرنگي بر روي خمير پيتزا اولين بار در منطقه‌ي ناپل ديده شد.

خمير پيتزا

در اين مطلب آموزش طرز تهيه خمير پيتزا را برايتان بصورت كاملا حرفه اي و كاربردي قرار داده ايم. شما مي توانيد با مطالعه اين رسپي يك خمير پفكي بدون مخمر را بصورت حرفه اي در منزل آماده نماييد.

خمير پيتزا انواع مختلفي دارد. امروزه برند هاي مختلفي نيز اين خمير ها را توليد مي كنند ولي آيا كدام يك خوب است و كدام يك بهترين كيفيت را به پيتزاي شما خواهد داد.

در نگارش طرز تهيه خمير براي پيتزا سعي شده است كاربردي ترين روش ها و اصولي ترين آن ها را برايتان قرار دهيم. خودتان با همين آموزش و مطالعه آن و ديدن فيلم طرز تهيه خمير پيتزا خانگي مي توانيد در منزل بهترين خمير را طبخ كنيد.

خمير پيتزا يكي از اجزاي اصلي پيتزا است. اين جز اصلي يك نان كوچك است كه مواد پيتزا روي آن پخش مي شود. اين خمير به چند صورت در بازار موجود است.

بصورت مايه خمير آماده – خمير نانوايي – خمير نيمه آماده. همه اين خمير ها براي پيتزاي شما مناسب هستند. همانطور كه بيان شد خمير يكي از اصلي ترين بخش هاي پيتزا است. سرآشپز هاي حرفه اي در اين بخش هر چه در توان دارند رو مي كنند.

حتما مقاله خمير پيتزا را مطالعه نماييد.

چيزي كه امروزه به عنوان پيتزا مي‌شناسيم، اولين بار در سال 1889  توسط يك آشپز دربار با نام رافائل اسپوزيتو پخته شد. اين آشپز در شهر ناپل نانوايي داشت. او در پيتزاي خود از سبزيجات، سس گوجه و پنير بر روي نان استفاده كرد. در واقع با اين كار سه رنگ قرمز، سبز و سفيد را در كنار هم قرار داد تا تداعي‌كننده پرچم ايتاليا باشد.

رافائل اين پيتزا را به عنوان هديه به دربار پادشاه امبرتو و ملكه مارگاريتا فرستاد. ملكه مارگاريتا از اين هديه بسيار خوشحال شد و نام خود را بر روي آن گذاشت. پيتزاي مارگاريتا اولين نوع پيتزاي امروزي بود كه خيلي زود جاي خود را در بين مردم ايتاليا باز كرد و به عنوان يك غذاي محلي به محبوبيت رسيد.

كم‌كم اين غذا به ديگر نقاط جهان نيز راه يافت و به يكي از پرطرفدارترين غذاهاي خياباني تبديل شد. به مرور مواد غذايي ديگري چون سوسيس، قارچ، فلفل دلمه‌اي و … به پيتزا اضافه شد و طعم‌ و رنگي متنوع به آن داد.

ورود پيتزا به ايران به سال 1340 برمي‌گردد. در آن زمان فردي با نام داوود كه به همراه دوستش به آلمان سفر كرده بود، با پيتزا آشنا شد و اين غذا را با خود به ايران آورد. اين دو دوست در كنار هم يك مغازه‌ي پيتزا فروشي در خيابان نوفل لوشاتوي تهران باز كردند و پيتزا را به هم‌وطنان خود معرفي نمودند. به تدريج مغازه‌هاي بيشتري در سطح شهر افتتاح شده و پيتزا جاي خود را در بين ايرانيان نيز باز كرد.

انواع خمير پيتزا از 1TouchFood

  • خمير نازك
  • خمير تخت
  • خمير ضخيم
  • خمير فوكاچيا

همانطور كه مشاهده كرديد اينها بخشي از انواع خمير براي پيتزا هستند.

خمير پيتزاي نازك

خمير نازك مخصوص پيتزاهايي خاص هستند. اين خمير ها لبه هاي ترد و بيشتر نرم دارند. اين خمير براي پيتزاهايي نظير پيتزا ناپولي كاربرد دارد.

خمير تخت

خمير تخت خميري است بسيار نازك و نرم تر. امروزه در بسياري از پيتزا فروشي ها از اين خمير استفاده مي كنند. افرادي كه براي خوردن خود خيلي دقت و مراقبت دارند اين خمير را بيشتر مي پسندند.

خمير ضخيم

خميري كه لبه هاي بلندي دارد و از نظر ظاهري بسيار كلفت است. اين خمير زرد رنگ است و از آرد سمولينا و آرد ذرت تهيه مي شود.

طعم اين پيتزا بسيار متفاوت و خوشمزه است.

خمير فوكاچيا

يكي از خمير هاي بسيار خاص و تخصصي در صنعت پيتزا است. اين خمير بافتي بسيار براق دارد و روغني است. اين خمير هم ضخيم است.

خواص پيتزا قارچ و گوشت با 1TouchFood

هميشه شنيده‌ايم كه گفته‌اند، پيتزا جزو غذاهاي ناسالم است و مضرات بسياري دارد. مضرات پيتزا به دليل استفاده از پنير و گوشت‌هاي فرآوري شده در آن مي‌باشد. اگر در تهيه پيتزا قارچ و گوشت از مواد سالم استفاده كنيد و پنير را نيز محدود كنيد، يك غذاي خوشمزه و مفيد خواهيد داشت. با اين كار، پيتزا پيتزا قارچ و گوشت نه تنها مضر نيست، بلكه فوايدي نيز دارد كه عبارتند از:

پيتزا قارچ و گوشت يكي از مفيد‌ترين انواع پيتزاهاست. در اين پيتزا از سوسيس يا كالباس استفاده نمي‌شود و به جاي آن قارچ و گوشت بكار مي‌رود. هر دوي اين مواد داراي خواص متعددي بوده و براي بدن مفيد هستند.

شما مي توانيد آموزش پيتزا خانگي را نيز در سايت 1TouchFood مطالعه نماييد.

سس گوجه‌ فرنگي موجود در پيتزا شامل ماده‌اي با نام ليكوپن مي‎باشد. اين ماده يك آنتي‌اكسيدان قوي است كه از بروز برخي بيماري‌ها مانند سرطان‌ و بيماري‌هاي قلبي پيشگيري مي‌كند. البته دقت داشته باشيد كه  ليكوپن زماني جذب بدن مي‌شود كه گرم باشد. بنابراين بايد پيتزاي خود را گرم مصرف كنيد تا از خواص اين ماده برخوردار باشيد.

شما عزيزان با مطالعه و تمرين آموزش پيتزا قارچ و گوشت قطعا مي توانيد اين پيتزاي خوشمزه را براي عزيزانتان طبخ كنيد و در كنار غذاهاي خود مصرف كنيد. حتما انواع سس را مطالعه نماييد.

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۴۵:۳۲ ] [ حميدي ] [ نظرات (0) ]

ظهور طعم ها در آشپزي

يكي از نكات بسيار مهم و خواسته هاي اصلي مخاطبان درباره مزه دار كردن ماهي يا گوشت است. ماهي از آن دسته مواد غذايي سالم و مقوي براي تمامي گروه هاي سني و حتي بدون ضرر براي افراد داراي بيماري هاي مختلف قلبي، عروقي و حتي ديابت مي باشد.

تمامي انواع ماهي كه به فروش مي رسند براي سلامتي مفيد مي باشند. ولي به دليل قيمت بالاي آن متاسفانه اكثر مردم جامعه از مواد مغذي فراوان آن بي بهره مي مانند. برخي از اين مواد مغذي عبارت است از پروتئين، انواع ويتامين، مواد معدني و يد.

شما عزيزان مي توانيد براي مزه دار كردن ماهي اين مقاله بسيار مناسب را مطالعه نماييد. اكثر غذاها را قبل از مصرف مي بايست آماده كرد كه اين مراحل شامل شستشو، خرد كردن، افزودن ادويه جات و يا به عبارتي طعم دار كردن مي باشد كه بيشتر اين كارها در آشپزخانه انجام مي گيرد.

جهت مزه دار كردن ماهي روش هاي مختلفي وجود دارد كه هر آشپز يا هر خانم خانه داري در شهرهاي مختلف به روش هاي متفاوت  ماهي را طعم دار مي كند.

ما در اين دستور، مزه دار كردن ماهي را به چند روش متفاوت، خدمت شما آموزش مي دهيم. لازم است بدانيد كه يك ماهي تازه داراي پولك هاي محكم تري نسبت به ماهي مونده مي باشد. همچنين ماهي تازه داراي آبشش با رنگ روشن و گوشت صورتي يا قرمز رنگ مي باشد.

مواد اوليه مصرف شده براي تهيه هر غذا و خوراكي خواص و مضرات مخصوص به خود را دارد به شرطي كه در خوردن آن زياده روي نكرد. براي داشتن يك سبك زندگي سالم مي بايست بين ميزان دريافت غذا و فعاليت هاي روزانه تعادل ايجاد نمود .

در كنار خوردن غذاي سالم، فعاليت ورزشي داشت زيرا سلامتي بدن ثروتي است كه مي تواند تاثير مثبتي بر سلامت و زندگي خانواده داشته باشد. غذاي سالم بدن را قوي و از بيماري ها دور نگه داشته و ذهن و بدن را بهبود مي بخشد.

طعم بسيار مطلوب براي گوشت با 1TouchFood

گوشت گوسفندي يكي از گوشت هاي پر مصرف در دنياست. اين گوشت مزايايي بسياري دارد. اين گوشت داراي چربي بوده و بسيار بسيار لذيذ است.

با گوشت گوسفندي غذاهاي بسياري را طبخ مي كنند. گوشت گوسفندي گوشت سبك بوده و همانطور كه بيان شد در بسياري از غذا ها كاربرد دارد. يكي از كاربرد هاي گوشت گوسفندي كباب است. كباب چمجه – كباب كوبيده – كباب راسته و بسياري از كباب هاي ديگر كه همگي از گوشت گوسفند هستند.

يكي از نكات بسيار مهمي كه هميشه مردم پيگير اين موضوع بوده اند مزه دار كردن گوشت گوسفندي براي كباب است. مزه دار كردن گوشت را كامل مطالعه نماييد. بهترني اطلاعات را براي شما عزيزان در اينجا قرار داده ايم.

مرينيت كردن

مرينيت كردن يعني مزه دار كردن يك ماده غذايي. معمولا مزينيت كردن براي گوشت گوسفندي – گوشت گوساله – گوشت مرغ و ماهي كاربرد دارد. مرينيت كردن گوشت هم داستان خودش را دارد.

نكات مهم در مزه دار كردن گوشت گوسفندي براي كباب

مهمترين عامل در مزه دار كردن گوشت گوسفندي زمان است. خيلي دقت كنيد كه گوشت فاسد نشود. مثلا اگر 24 ساعت گوشت در حالت اسيدي بماند قطعا فاسد شده است. پس بدانيد كه زمان چقدر است.

پيشنهاد ما براي كيوي لحظات بسيار كوتاه است. پس قطعا اگر از كيوي استفاده مي كنيد قطعا نبايد 1 ساعت هم طول بكشد.

هنگام مخلوط كردن مواد هم حسابي گوشت و مواد را ورز دهيد تا مواد و طعم وارد بافت گوشت شود.

مي توانيد هنگامي كه سس و يا مواد را با گوشت مخلوط مي كنيد و ورز دهيد در اين وقت با چنگال يا چاقو برش ها يا سوراخ هايي درون گوشت نيز ايجاد كنيد كه طعم كامل به بافت گوشت وارد شود.

بعد از اينكه گوشت را مزه دار كرديد و مدتي در يخچال نگهداري كرديد اكنون مي توانيد گوشت را به سيخ كشيده و كباب كنيد. يا سرخ كنيد. در هر صورت مزه دار كردن گوشت گوسفندي را درست انجام داده ايد. دنيايي از اطلاعات ديگر آشپزي را مي توانيد در سايت آموزش آشپزي مشاهده نماييد.

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۳۹:۴۳ ] [ حميدي ] [ نظرات (0) ]

آموزش آشپزي مي بايست بسيار اصولي انجام شود. حواستان جمع باشد. بايستي دست پخت آشپزي خودتان را دگرگون كنيد. براي اينكار مي بايست دستور پخت هاي جديد و به روزي را در دسترس خودتان داشته باشيد. دنيايي از اطلاعات آشپزي را مي توانيد در سايت آموزش آشپزي مشاهده نماييد. مركز آموزش آنلاين آشپزي هميشه بهترين اطلاعات را به شما عزيزان منتقل خواهد كرد.

بهترين آموزش هاي كيك پزي از 1TouchFood

كيك ها انواع مختلفي دارند كه مي توان آموزش هر كدام از آنها را مجزا آموخت. يكي از بهترين كيك هاي آشپزي كيك سيب است. در اينجا به توضيحاتي درباره كيك خواهيم پرداخت.

كيك نوعي شيريني است كه منشا پيدايش آن به اروپا بر مي گردد.  اگرچه باستان شناسان بر اين باورند كه كيك از زمان باستان وجود داشته است اما در حقيقت كيكي كه داراي سه ويژگي شيرين بودن، سبكي و بافت اسفنجي باشد از ميانه قرن هجدهم به وجود آمده است.

4 ماده اصلي كيك، آرد، كره و تخم مرغ مي باشند كه با گذشت زمان مواد ديگري طي آزمون و خطا هاي بسيار به پخت كيك اضافه شده اند. منشا اصلي كيك نان مي باشد كه تنها تفاوتي كه كيك هاي آن زمان با نان داشت، حذف مخمر از دستور تهيه آن بود.

كيك سيب با 1TouchFood

مواد اصلي كيك سيب را آرد، تخم مرغ، سيب، شكر، شير، وانيل، دارچين و گردوي خرد شده تشكيل داده است. تركيب طعم دارچين با سيب و بافت اين كيك طرفداران بسياري را به خود جذب كرده است. اين يك كيك مناسب براي دورهمي هاي دوستانه و خانوادگي مي باشد كه از عطر فوق العاده اي نيز برخوردار است.

سيب موجود در اين كيك سرشار از خاصيت و ويژگي درماني براي بدن مي باشد كه از جمله خواص آن مي توان به درمان درد مفاصل، تقويت كننده مغز، تنظيم فشارخون، جوان كنندگي پوست و درمان نقرس اشاره كرد. اين كيك به روش هاي بسيار مختلفي در سراسر جهان تهيه مي شود و جزء پراستفاده ترين كيك هاي ميوه اي بشمار مي رود‌.

طرز تهيه اين كيك برخلاف كيك هاي ديگر در مقياس بالا آسان مي باشد و شما مي‌ توانيد با كمترين هزينه اين كيك سيب را در خانه تهيه كنيد. در ادامه طرز تهيه كيك سيب خوشمزه را همراه با نكات لازم براي پخت آن خدمت شما عزيزان آموزش خواهيم داد.

يكي از پرطرفدارترين دسرها در سراسر جهان كيك مي باشد كه داراي هزاران هزار تنوع مختلف است و معمولا به عنوان يك عصرانه خوشمزه از آن ياد مي شود. كيك ساده و اسفنجي، يكي از پركاربردترين انواع كيك در صنعت شيريني پزي جهاني مي باشد كه براي تهيه انواع كيك هاي مناسبتي از آن به عنوان پايه اصلي كيك استفاده مي شود. كيك اسفنجي معمولا داراي عصاره وانيل است اما شما مي توانيد طبق نياز و سليقه خود، به آن انواع اسانس ها را اضافه كنيد.

امروزه طرفداران كيك، علاقه مند هستند كه خود كيك را در خانه درست كنند تا هم از مراحل آن لذت ببرند و هم از كيفيت آن مطمئن شوند. طرز تهيه اين كيك بسيار ساده مي باشد و شما مي توانيد با رعايت چند نكته كوچك و بكارگيري دقت كامل، آن را به سادگي در خانه آماده كنيد.

كيك كاكائويي ساده فوري با 1TouchFood

كيك كاكائويي يكي از خوشمزه‌ترين انواع كيك‌هاست كه طرفداران بسياري نيز دارد. كاكائو در هرچيزي كه اضافه شود از بستني و بيسكوئيت گرفته تا شيريني و كيك، طعم فوق‌العاده‌اي به آن مي‌دهد و آن را از سادگي در مي‌آورد. كيك كاكائويي روش‌هاي پخت متنوعي دارد و گاهي اوقات به صورت خيس نيز تهيه مي‎شود. اگر فر نداريد، مي‌توانيد كيك كاكائويي را در قابلمه و بر روي اجاق نيز درست كنيد و آن را در وعده عصرانه در كنار چاي سرو نماييد. در اين مقاله طرز تهيه كيك كاكائويي ساده را مرحله به مرحله توضيح داده و در مورد تاريخچه و خواص كيك كاكائويي نيز صحبت مي‌كنيم. با ما همراه باشيد.

تاريخچه كيك كاكائويي

كيك در واقع نوعي شيريني است كه از كشورهاي اروپايي به ديگر نقاط جهان راه يافته است. بر اساس نظريه باستان‌شناسان، كيك قدمتي بسيار طولاني دارد و منشا آن به دوران باستان برمي‌گردد. مردم  آن دوران قطعه‌اي از خمير را به صورت مسطح درآورده و بر روي آتش مي‌پختند و به آن كيك مي‌گفتند. آن‌چه از تاريخچه كيك برمي‌آيد، كيك‌هاي قديمي ظاهري شبيه به نان داشتند و مانند آن پخت مي‌شدند. تنها تفاوت آن‌ها با نان، حذف ماده مخمر از خمير  و اضافه كردن تخم‌مرغ به آن بود.  كيك‌هاي امروزه تفاوت بسياري با كيك‌هاي قديمي دارند و در انواع مختلف و با مزه‌هاي متفاوت تهيه مي‌شوند.

آموزش اين كيك كاكايويي خوشمزه را مي توانيد آموزش اين كيك كاكائويي خوشمزه را مطالعه كرده و بصورت كاملا كاربردي آن را بياموزيد.

در پايان كار مي توانيد كيك كاكائويي خوشمزه را با هر نوشيدني كه تمايل داشتيد ميل كنيد. براي سرو و تزيين هم كاملا دست شما به عنوان آشپز باز است و مي توانيد هنر خود را در تزيين و سرو نشان دهيد.

اميدواريم از اين آموزش كمال استفاده را برده باشيد و بتوانيد كيك كاكائويي خوشمزه را در منزل براي عزيزانتان طبخ نماييد.

به خودتان ايمان داشته باشيد كه مي توانيد يك صبحانه يا عصرانه بينظير را با اين كيك خوشمزه تهيه كنيد.

مركز آموزش آنلاين آشپزي دنيايي از كيك ها را برايتان آموزش داده است و اميدوار است كه باز هم بتواند بر كميت و كيفيت آنها بيافزايد. حتما با ما باشيد و پيگير دستورهاي غذايي جديد باشيد.

شما عزيزان مي توانيد آموزش دنيايي از كيك ها را در آموزش كيك پزي مطالعه نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۱۱:۳۰ ] [ حميدي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ][ ۳۴۸ ][ ۳۴۹ ][ ۳۵۰ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی