مقالات
دانلود مقالات

 

مهديس قنادان

استاد راهنما:

دكتر محمد علي آقاجاني

استاد مشاور:

دكتر مهدي نعيمي

تكه هايي از متن به عنوان نمونه :
فهرست مطالب
عنوان      صفحه
چكيده ۱
فصل اول: مقدمه
پراكنش جغرافيايي ۴
اهميت بيماري ۶
علائم بيماري ۸
عامل بيماري ۲۱
زيست شناسي بيمارگر – توليدمثل جنسي ۲۴
زيست شناسي بيمارگر – توليدمثل غيرجنسي ۲۴
زيست شناسي بيمارگر – گونه ها ۲۵
زادمايه. ۲۷
چرخه بيماري ۳۱
اپيدمي شناسي ۳۵
مديريت بيماري – مقدمه. ۴۱
مديريت بيماري – اقدامات بهداستي ۴۱
مديريت بيماري – قارچ كش. ۴۲
مديريت بيماري – كنترل پس از برداشت. ۴۴
مديريت بيماري – آناليز بيماري و سيستم هاي حمايت از تصميم گيري ۴۵
سوابق موضوع تحقيق ۴۵
اهداف تحقيق ۵۱
فصل دوم: مواد و روش‏ها
موقعيت جغرافيايي ۵۲
روش يادداشت برداريآماده سازي داده ها جهت تحليل ۵۴
تجزيه و تحليل داداه ها ۵۷
فصل سوم: نتايج
وضعيت كلي بيماري هاي درختان هسته دار. ۶۱
احتمال وقوع بيماري ۷۵
فصل چهارم: بحث
بحث. ۷۹
فهرست منابع. ۸۴
چكيده انگليسي ۸۹
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول ۱-۲ موقعيت جغرافيايي مناطق مورد بررسي ۵۲
جدول ۲-۲. تقويم فنولوژي درختان هسته دار استان گلستان. ۵۸
جدول ۳-۲. فهرست متغيرهاي آب و هوايي مورد استفاده در مدل‌سازي اپيدمي بيماري موميايي درختان هسته دار ۵۸
جدول ۴-۲ فهرست متغيرهاي زراعي مورد استفاده در مدل‌سازي اپيدمي بيماري موميايي درختان هسته دار ۵۹
جدول ۵-۲ فهرست متغيرهاي وابسته (Y) مورد استفاده در مدل‌سازي اپيدمي بيماري موميايي درختان هسته دار ۶۰
جدول ۱-۳ در صد آلودگي باغات استان گلستان به بيماري هاي مختلف به تفكيك هر منطقه ۶۳
جدول۲-۳. نتيجه گيري از سه روش مختلف درباره‌ي مناسب بودن متغيرها جهت مدل سازي و دو متغير وابسته (Y) 63
جدول۳-۳ وضعيت معني‌داري متغيرهاي مختلف در دوره‌ي زماني ۱ (كل زمستان)اپيدمي بيماري پوسيدگي قهوه‌اي درختان ميوه هسته دار بر اساس تحليل تشخيصي (Epi) و(Mon) و رگرسيون لجستيك (Epi 64
جدول۴-۳ وضعيت معني‌داري متغيرهاي مختلف در دوره‌ي زماني ۲ (بهمن ماه)اپيدمي پوسيدگي قهوه‌اي درختان ميوه هسته دار بر اساس تحليل تشخيصي (Epi) و(Mon) و رگرسيون لجستيك (Epi بيماري) ۶۵
جدول۵-۳ وضعيت معني‌داري متغيرهاي مختلف در دوره‌ي زماني ۳ (اسفند ماه)اپيدمي بيماري پوسيدگي قهوه‌اي درختان ميوه هسته دار بر اساس تحليل تشخيصي (Epi) و(Mon) و رگرسيون لجستيك (Epi) 66
جدول۶-۳ وضعيت معني‌داري متغيرهاي مختلف در دوره‌ي زماني ۴ (نيمه اول اسفند)اپيدمي بيماري پوسيدگي قهوه‌اي درختان ميوه هسته دار بر اساس تحليل تشخيصي (Epi) و(Mon) و رگرسيون لجستيك (Epi) 68
جدول۷-۳ وضعيت معني‌داري متغيرهاي مختلف در دوره‌ي زماني ۵ (نيمه دوم اسفند)اپيدمي بيماري پوسيدگي قهوه‌اي درختان ميوه هسته دار بر اساس تحليل تشخيصي (Epi) و(Mon) و رگرسيون لجستيك (Epi) 69
جدول۸-۳ وضعيت معني‌داري متغيرهاي مختلف در دوره‌ي زماني ۶ (نيمه اول فروردين)اپيدمي بيماري پوسيدگي قهوه‌اي درختان ميوه هسته دار بر اساس تحليل تشخيصي (Epi) و(Mon) و رگرسيون لجستيك (Epi) 70
جدول۹-۳وضعيت معني‌داري متغيرهاي مختلف در دوره‌ي زماني ۷ (فروردين ماه)اپيدمي بيماري پوسيدگي قهوه‌اي درختان ميوه هسته دار بر اساس تحليل تشخيصي (Epi) و(Mon) و رگرسيون لجستيك (Epi) 71
چدول۱۰-۳ نتايج مدل‌سازي اپيدمي‌هاي بيماري پوسيدگي قهوه‌اي درختان ميوه هسته دار بر اساس متغيرهاي زراعي با بهره گرفتن از روش آماري رگرسيون ساده ۷۳
چدول۱۱-۳- نتايج مدل‌سازي اپيدمي‌هاي بيماري پوسيدگي قهوه‌اي درختان ميوه هسته دار بر اساس متغيرهاي زراعي با بهره گرفتن از روش آماري آناليز تشخيصي ۷۳
جدول۱۲-۳ نتايج مدل‌سازي اپيدمي‌هاي بيماري پوسيدگي قهوه‌اي درختان ميوه هسته دار بر اساس متغيرهاي زراعي با بهره گرفتن از روش آماري رگرسيون لجستيك. ۷۴
جدول۱۳-۳- معادله‌ي به‌ترين مدل‌هاي پيش بيني احتمال وقوع اپيدمي‌هاي بيماري پوسيدگي قهوه‌اي درختان ميوه هسته دار بر اساس متغيرهاي زراعي با بهره گرفتن از روش آماري رگرسيون لجستيك و آناليز تشخيصي

فهرست شكل ها
عنوان. صفحه
شكل ۱-۱. پراكنش Monilina fructigena با ميزبان سيب و آلودر سال ۲۰۰۰. ۵
شكل ۲-۱. پراكنش Monilina laxa با ميزبان سيب و آلو در سال ۱۹۹۱. ۵
شكل۳-۱ پراكنش Monilina fructicola با ميزباني آلو در سال ۱۹۹۹. ۶
شكل ۴-۱ – رشد ميسليوم Monilina fructicolaدر محيط كشت همراه با قارچكش،حساس (S) و مقاوم (R) 7
شكل ۵-۱ علايم ناشي از قارچ Monilinia fructicola در مراحل مختلف رشدي درخت آلو، عامل پوسيدگي قهوه اي A)سوختگي شكوفه در بهار، B)ريزش شكوفه هاي خشكيده،C)برگ و سيخك هاي خشكيده،D)شانكر شاخه،E)پوسيدگي ميوه نارس، F)پوسيدگي ميوه رسيده وG)موميايي روي درخت. ۱۳
شكل۶-۱. علايم آلودگيMonilina fructicolaروي برگدرخت آلو. ۱۴
شكل۷- پوسيدگي قهوهايميوه‌ي سبز آلو توسط قارچ Monilina fructicola. 14
شكل۸-۱ خوشه‌هاي موميايي آلو بر اثر Monilina fructicola. 15
شكل۹-۱. علايم سوختگي شاخه‌ها و شكوفه‌ها براثر قارچ Monilina fructicola. 16
شكل۱۰-۱ علايم پوسيدگي و اسپورقارچMonilina fructicolaدر روي ميوه‌ي هلو. ۱۶
شكل۱۱-۱ علايم پوسيدگي و موميايي ميوه‌ي آلبالوبراثرقارچ Monilina fructicola. 17
شكل۱۲-۱ – اسپور قارچ پوسيدگي قهوه‌اي با عامل قارچ Monilina fructicolaروي آلو استانلي ۱۷
شكل ۱۳-۱ علايم پژمردگي مادگي(فلش) و بساك شكوفه در اثر قارچ پوسيدگي قهوهاي ۱۸
شكل۱۴-۱ علايم سوختگي شكوفه، شانكر شاخه و مومياييدر اثر قارچ پوسيدگي قهوهاي درختان ميوهي هسته دار ۱۹
شكل ۱۵-۱ علايم پوسيدگي قهوه‌ايروي ميوهي هلو، B)علايم پوسيدگي قهوهاي ميوهي رسيدهي هلوهمراه اسپور قارچMonilinia fructicola،C)ميوهي موميايي هلو روي درخت. ۲۰
شكل ۱۶-۱ آلودگي شاخه و تركه‌هابراثر قارچ پوسيدگي قهوه‌اي ۲۱
شكل ۱۷-۱ پرگنهي كشتMonilinia fructicola (چپ) وMonilinia laxa (راست) روي محيط ۲۳
شكل ۱۸-۱ برشي از آسكوآسكوسپور آپوتسيوم وشكل آپوتسيومهاي توليد شده از موميايي هلو روي سطح خاك   24
شكل ۱۹-۱ – ميسليوم گسترده در حال رشد Monilinia fructicola در محيطPDA بعد از ۱۸-۲۴ ساعت. ۲۵
شكل۲۰-۱ پرگنهي قارچهايMonilinia laxa (چپ)، Monilinia fructigena(راست) و Monilinia fructicola(زير) خالص شده از هسته ميوه فاسد. ۲۶
شكل ۲۱-۱ آپوتسيوم‌هاي توليد شده از موميايي‌هاي كف باغ، تيره رنگ (قديمي) و روشن (جديد) و جلبك هاي سبز نشانهي رطوبت در خاك كه شرايط مساعد براي توليد قارچ پوسيدگي قهوهاي را فراهم مي كند. ۳۰
شكل ۲۲-۱ كنيدي‌هايMonilinia fructicola روي شاخه،(Bكنيدي‌هايMonilinia fructicola در ميوه پوسيده آلو  31
شكل ۲۳-۱ نمودار از تراكم اسپور Monilinia fructicolaو Monilinia laxaاز ۲ منطقه آلوده در كاليفرنيا ۳۱
شكل ۲۴-۱ چرخهي بيماري پوسيدگي قهوهاي درختان ميوهي هسته دار ناشي از گونه هاي قارچ Monilinia spp. 33
شكل۲۵-۱ مرا حل فنولوژيكي از پيشرفت پوسيدگي قهوهاي در شكوفهي آلو. ۳۴
شكل ۲۶-۱ – درصد آلودگي بيماري پوسيدگي قهوهاي در مراحل رشدي مختلف درخت آلو : A ) درصد آلودگي شكوفهها، B ) درصد آلودگي نهان ميوه ۳۵
شكل۲۷-۱ شكوفههاي بهاري اولين بافتهاي حساس به قارچ پوسيدگي قهوهاي ۳۷
شكل۲۸-۱ منبعي از كنيدي قارچ پوسيدگي قهوهاي در مو ميايي روي درخت. ۳۷
شكل۲۹-۱ آسكوسپورهاي خارج شده از آپوتسيوم قارچ عامل بيماري پوسيدگي قهوهاي درختان ميوهي هستهدار ۳۸
شكل۳۰-۱ زردي و نازك شدن برگ‌ها و تركه‌هابه وسيله شانكر پوسيدگي قهوه‌اي ۳۹
شكل۳۱-۱ شانكر همراه توليد صمغ و اسپور بعد ازگذشت ۵-۶ هفته با شرايط محيطي مساعداز شيوع قارچ پوسيدگي قهوهاي  40
شكل۳۲-۱ اسپورقارچ پوسيدگي قهوهاي روي ميوه نارس هلو. ۴۰
شكل۳۳-۱ ميوه سم‌پاشي شده عليه قارچ پوسيدگي قهوهاي(راست) و سم‌پاشي نشده (چپ) ۴۴
شكل۳۴-۱ شكل سايت. ۴۶
شكل۱-۲ موقعيت جغرافيايي مناطق مورد بررسي ۵۲
شكل۲-۲ فرم يادداشت برداري ۵۶
شكل۱-۳ بررسي شدت بيماري هاي مختلف در مناطق مورد بررسي ۶۲
شكل۲-۳ نمودارهاي جعبه‌اي متغيرهاي مختلف زراعي (محور y) مورد استفاده در مدل‌سازي اپيدمي‌هاي بيماري پوسيدگي قهوه‌اي درختان ميوه هسته دار (EPI)در مناطقي از استان گلستان (محور x كه با اعداد صفر و يك به ترتيب براي عوامل زراعي MT(تعداد موميايي)، PD(بيماري در سال قبل) و Pr-s (سم‌پاشي بعد از هرس) ۷۶
شكل۳-۳ نمودار توزيع دوبعدي به‌ترين متغيرهاي مورد استفاده در مدل‌سازي اپيدمي‌هاي بيماري پوسيدگي قهوه‌اي درختان ميوه هسته دار وقوع يا عدم بيماري(Epi)، شدت بيماري (Mon) در مناطقي از استان گلستان. ۷۷
شكل۱-۴ نمودارهاي مقايسهاي، سه متغير آب و هوايي از دو ايستگاه هواشناسي استان گلستان، (گرگان و علي آباد) ۸
چكيده
بيماري پوسيدگي قهوه­اي ميوه يا موميايي درختان ميوه­ي هسته­دار و دانه­دار، كه به وسيله­ي گونه­هاي قارچ Monilinia spp. ايجاد مي­شود، يكي از مهم­ترين بيماري­هاي اين درختان در دنيا محسوب مي­گردد كه از گسترش جهاني برخوردار است. با توجه به شرايط آب و هوايي و زراعي مساعد بيماري، تقريباً هر سال شاهد شيوع بالاي بيماري در باغات استان و سمپاشي­هاي گسترده براي كنترل آن هستيم. براي پيش بيني احتمال وقوع اپيدمي بيماري، ۲۳ متغير آب و هوايي و زراعي در هفت دوره­ زماني (كل زمستان، بهمن، اسفند، نيمه اول اسفند، نيمه دوم اسفند، نيمه اول فروردين و فروردين) در پنج منطقه از استان(بندرگز، ورسن، گرگان، سرخنكلاته و خان ببين) استفاده شد و توسط ۳ روش آماري رگرسيون ساده، رگرسيون لجستيك و تجزيه و تحليل تشخيصي مورد مطالعه قرار گرفتند. پس از مقايسه­ مدل­هاي آماري ساخته شده، مشخص شد كه استفاده از داده­هاي زراعي نسبت به ساير داده­ ها براي مدل سازي مناسب تر است و ۶ مدل دو متغيره با بهره گرفتن از سه متغير وجود يا عدم وجود بيماري در سال قبل(PD)، تعداد تقريبي موميايي روي درخت(MT) و انجام يا عدم انجام سمپاشي بعد از هرس(Pr-s) ساخته شد. اين مدل­ها

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ ] [ ۰۸:۵۱:۲۳ ] [ حميدي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 7
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی