مقالات
دانلود مقالات

پايان نامه كشاورزي : اثر اسيد جيبرليك، حلقه­ برداري، برخصوصيات ميوه انگور رقم عسكري

پايان نامه رشته كشاورزي گرايش توليدات گياهي – باغباني

با عنوان :  اثر اسيد جيبرليك، حلقه­ برداري، برخصوصيات ميوه انگور رقم عسكري

در ادامه مطلب مي توانيد تكه هايي از ابتداي اين پايان نامه را بخوانيد

 

دانشگاه آزاد اسلامي

واحد دامغان

دانشكده كشاورزي

 پايان نامه براي دريافت درجه كارشناسي ارشد در رشته توليدات گياهي

گرايش باغباني

عنوان

اثر اسيد جيبرليك، حلقه­ برداري، تنك حبه و خوشه برخصوصيات ميوه انگور رقم عسكري

استاد راهنما

دكتر حسين افشاري

استاد مشاور

دكتر حسين حكم آبادي

 
تكه هايي از متن به عنوان نمونه :
فهرست مطالب

عنوان صفحه
چكيده ۱
فصل اول ۲
مقدمه ۲
فصل دوم ۵
۲- كليات و بررسي منابع ۵
۲-۱- تاريخچه كشت ۵
۲-۲- رده­بندي گياهي ۶
۲-۳- طبقه بندي موهاي ايران از نظر سيستماتيك ۶
۲-۴- مشخصات گياهشناسي ويتيس وينيفرا ۷
۲-۵- مشخصات گياهشناسي انگور عسكري ۷
۲-۶- ساختار اندام هاي مو ۸
۲-۶-۱- ريشه ۸
۲-۶-۲- تنه و شاخه ۸
۲-۶-۳- قسمت انتهايي شاخه مو ۸
۲-۶-۴- گره ها و جوانه ها ۹
۲-۶-۵- پيچك ۹
۲-۶-۶- برگ ۹
۲-۶-۷- گل ۱۰
۲-۶-۸- خوشه و ميوه ۱۰
۲-۶-۹- تكثير مو ۱۱
۲-۷- نيازهاي اكولوژيكي انگور ۱۱
۲-۸- اهميت و ارزش غذايي انگور ۱۲
۲-۹- سطح زير كشت و توليد انگور در دنيا و ايران ۱۳
۲-۱۰- سطح زير كشت و توليد انگور در كاشمر ۱۳
  ۱۴
  صفحه
۲-۱۲- ازدياد مو ۱۵
  ۱۵
۲-۱۲-۲- ازدياد جنسي ۱۶
  ۱۶
۲-۱۴- تعويق انداختن رسيدگي ۱۶
۲-۱۵- ازدياد حجم حبه هاي انگور ۱۶
۲-۱۶- جلوگيري از ريزش گل انگور ۱۷
۲-۱۷- تاثير مواد تنظيم كننده رشد بر انگور ۱۸
۲-۱۸- جيبرليك ۱۸
۲-۱۸-۱- نقش جيبرليك در گياه ۱۸
۲-۱۸-۲- كاربرد جيبرليك در باغباني ۱۹
۲-۱۹- حلقه برداري انگور ۲۱
۲-۱۹-۱- اهداف حلقه برداري ۲۱
۲-۲۰- تنك كردن انگور ۲۲
۲-۲۰-۱- تنك كردن خوشه ميوه ۲۲
۲-۲۰-۲- تنك كردن حبه ۲۳
۲-۲۰-۳- تنك كردن گل ۲۳
۲-۲۱- آشنائي با تعدادي از اصطلاحات و اندام هاي انگور ۲۳
۲-۲۲- زمان برداشت محصول ۲۵
۲-۲۳- فيزيولوژي رشد ونمو انگور ۲۶
۲-۲۳-۱- فتوسنتز ۲۶
۲-۲۳-۲- تنفس ۲۶
۲-۲۳-۳- تعرق ۲۶
۲-۲۳-۴- اشك مو ۲۶
۲-۲۳-۵- جذب مواد كاني ۲۷
فصل سوم ۳۳
۳- مواد و روش­ها ۳۳
عنوان صفحه
۳-۱- موقعيت جغرافيايي محل اجراي طرح ۳۳
۳-۲- وضعيت آب و هوايي منطقه ۳۳
۳-۳- روش اجرا ۳۵
۳-۴- ويژگي هاي مورد ارزيابي، محاسبات و اندازه گيري ها ۳۶
۳-۴-۱- مواد جامد محلول كل(total soluble solid, tss) ۳۶
۳-۴-۲- اندازه گيري pH ۳۷
۳-۴-۳- اسيديته قابل تيتر(اسيد تارتاريك) ۳۸
۳-۴-۴- وزن حبه‌ها ۳۸
۳-۴-۵- طول حبه‌ها ۳۸
۳-۴-۶- عرض حبه ۳۹
۳-۴-۷- طول خوشه ۳۹
۳-۴-۸- ميانگين عملكرد ۳۹
۳-۴-۹- آناليز خاك ۴۰
۳-۵- استخراج داده ها و تجزيه و تحليل داده هاي آزمايشي ۴۰
فصل چهارم ۴۱
۴- نتايج ۴۱
۴-۱- محلول پاشي اسيد جيبرليك ۴۱
۴-۱-۱- عملكرد كل تاك ۴۲
۴-۱-۲- تعداد خوشه ۴۲
۴-۱-۳- وزن خوشه ۴۲
۴-۱-۴- طول خوشه ۴۳
۴-۱-۵- عرض خوشه ۴۴
۴-۱-۶- تعداد حبه درخوشه ۴۴
۴-۱-۷- وزن حبه ۴۵
۴-۱-۸- طول حبه ۴۵
۴-۱-۹- عرض حبه ۴۶
۴-۱-۱۰- تعداد بذر در حبه ۴۶
عنوان صفحه
۴-۱-۱۱- وزن بذر درحبه ۴۶
۴-۱-۱۲- pH ۴۷
۴-۱-۱۳- ميزان اسيد تارتاريك ۴۷
۴-۱-۱۴- درصد مواد جامد محلول ۴۸
۴-۲- حلقه برداري ۵۳
۴-۲-۱- عملكرد كل تاك ۵۳
۴-۲-۲- تعداد خوشه ۵۳
۴-۲-۳- وزن خوشه ۵۴
۴-۲-۴- طول خوشه ۵۴
۴-۲-۵- عرض خوشه ۵۵
۴-۲-۶- تعداد حبه درخوشه ۵۵
۴-۲-۷- وزن حبه ۵۶
۴-۲-۸- طول حبه ۵۶
۴-۲-۹- عرض حبه ۵۶
۴-۲-۱۰- تعداد بذر در حبه ۵۶
۴-۲-۱۱- وزن بذر درحبه ۵۷
۴-۲-۱۲- pH ۵۷
۴-۲-۱۳- ميزان اسيد تارتاريك ۵۷
۴-۲-۱۴- درصد مواد جامد محلول ۵۸
۴-۳- تنك حبه ۶۳
۴-۳-۱- عملكرد كل تاك ۶۳
۴-۳-۲- تعداد خوشه ۶۳
۴-۳-۳- وزن خوشه ۶۴
۴-۳-۴- طول خوشه ۶۴
۴-۳-۵- عرض خوشه ۶۵
۴-۳-۶- تعداد حبه درخوشه ۶۵
۴-۳-۷- وزن حبه ۶۵
عنوان صفحه
۴-۳-۸- طول حبه ۶۶
۴-۳-۹- عرض حبه ۶۶
۴-۳-۱۰- تعداد بذر در حبه ۶۶
۴-۳-۱۱- وزن بذر درحبه ۶۷
۴-۳-۱۲- pH ۶۷
۴-۳-۱۳- ميزان اسيد تارتاريك ۶۸
۴-۳-۱۴- درصد مواد جامد محلول ۶۸
۴-۴- تنك خوشه ۷۴
۴-۴-۱- عملكرد كل تاك ۷۴
۴-۴-۲- تعداد خوشه ۷۴
۴-۴-۳- وزن خوشه ۷۵
۴-۴-۴- طول خوشه ۷۶
۴-۴-۵- عرض خوشه ۷۶
۴-۴-۶- تعداد حبه درخوشه ۷۷
۴-۴-۷- وزن حبه ۷۷
۴-۴-۸- طول حبه ۷۸
۴-۴-۹- عرض حبه ۷۸
۴-۴-۱۰- تعداد بذر در حبه ۷۸
۴-۴-۱۱- وزن بذر درحبه ۷۸
۴-۴-۱۲- pH ۷۹
۴-۴-۱۳- ميزان اسيد تارتاريك ۷۹
۴-۴-۱۴- درصد مواد جامد محلول ۸۰
فصل پنجم ۸۵
۵- بحث ۸۵
منابع ۹۳

چكيده
به منظور بررسي تاثير اسيد جيبرليك، حلقه برداري، تنك خوشه و تنك حبه بر خصوصيات كيفي و كمي انگور رقم عسكري، آزمايش به صورت طرح بلوك هاي كامل تصادفي با چهار تيمار در پنج سطح مختلف و در چهار تكرار در سال ۱۳۹۱ در شهرستان كاشمر روستاي نصرآباد اجرا شد. در اين آزمايش تاثير اسيد جيبرليك در غلظت هاي صفر، ۵۰، ۱۰۰ ، ۱۵۰و ppm 200 در دو زمان محلول پاشي قبل از گلدهي و بعد از گلدهي، حلقه برداري درزمان هاي دو هفته قبل از گلدهي، دو هفته بعد از گلدهي، چهار هفته بعد از گلدهي و شش هفته بعد از گلدهي، تيمار تنك حبه هم در زمان هاي دو هفته بعد از گلدهي، چهار بعد از گلدهي، شش هفته بعد از گلدهي و هشت هفته بعد از گلدهي به ميزان ۳۰ درصد و در نهايت تنك خوشه هم در يك زمان به ميزان ۵، ۱۰، ۱۵ و۲۰ مورد بررسي قرار گرفت. نتايج نشان داد كه تيمارهاي جيبرليك، حلقه برداري، تنك حبه و خوشه باعث افزايش ميزان pH نسبت به تيمار شاهد شده بيشترين pH مربوط به تيمار جيبرليك درغلظت ppm 200 با ميانگين (۳.۸۵) در حالي كه كمترين pH مربوط به تيمار شاهد (۳.۲) مي­باشد. همچنين بيشترين ميزان اسيديته قابل تيتراسيون مربوط به تيمار تنك خوشه به تعداد ۲۰ خوشه در تاك با ميانگين۰.۹۶۵ و كمترين ميزان هم مربوط به تيمار شاهد با ميانگين ۰.۶۱۰۷ بود. بيشترين ميزان مواد جامد محلول (TSS) هم در تيمار تنك خوشه به تعداد ۲۰ خوشه در تاك با ميانگين ۱۸.۷۵ و كمترين هم مربوط به تيمار شاهد با ميانگين ۱۴.۷۵ بوده. نتايج تعدادي از فاكتور هاي كمي اندازه گيري شده هم نشان داد كه بيشترين عملكرد درخت مربوط به تيمار حلقه برداري در زمان ۲ هفته بعد از گلدهي با ميانگين ۴۰.۳۸ كيلوگرم و كمترين عملكردمربوط به تيمار شاهد با ميانگين ۱۹.۷۸ روي عملكرد داشته. تيمارجيبرليك در غلظت ppm 200 كمترين عملكرد را در بين تمام تيمار ها داشته با ميانگين۲.۲۲۳ كيلوگرم در هر درخت بوده. البته تيمار تنك خوشه بعد از تيمار حلقه برداري، هم باعث افزايش عملكرد شده است. بيشرين تعداد خوشه در تيمار حلقه برداري در زمان دوهفته قبل از گلدهي با ميانگين ۱۱۶.۵ خوشه و كمترين هم مربوط به تيمار جيبرليك با غلظت ppm 200 با ميانگين ۲۶ خوشه بود. همچنين بيشترين وزن خوشه مربوط به تيمار تنك خوشه به تعداد ۲۰ خوشه در تاك با ميانگين ۴۳۲.۲۵ و كمترين مربوط به تيمار جيبرليك در غلظت ppm 200 با ميانگين ۸۲.۲۵ بود ولي بين غلظت هاي ppm 200 و۱۵۰ اختلاف معني دار نبود. جيبرليك تاثير زيادي روي طول خوشه گذاشت به طوري كه با غلظت هاي بالاي ppm 50 طول خوشه به ۳۳ سانتي متر هم رسيد و كمترين طول خوشه هم در تيمار شاهد به ثبت رسيد با ۱۶ سانتي متر، همچنين بيشترين تعداد حبه در تيمار تنك خوشه به تعداد ۲۰ خوشه در تاك با ميانگين ۱۲۴.۲۵ عدد و كمترين هم در تيمار جيبرليك در غلظت ppm 200 با ميانگين ۳۰.۵ ثبت شد.
كلمات كليدي : اسيد جيبرليك، حلقه برداري، تنك حبه، تنك خوشه، انگور عسكري، مواد جامد محلول
فصل اول
مقدمه
ايران به علت برخورداري از شرايط جغرافيايي و اقليمي مناسب يكي از مهمترين مناطق پرورش انگور در جهان محسوب مي شود.
انگور يكي از ميوه هايي است كه بشر آن را از دير باز شناخته و در طول قرون به روش هاي مختلف از آن بهره گيري نموده است. درخت انگور كه در ايران آن را تاك يا مو مي نامند بر اساس آمار سازمان خواروبار و كشاورزي جهاني در سال ۲۰۰۹ سطح زير كشت انگوردر جهان ۷۵۱۸ هزار هكتار گزارش شده است. در بين كشورهاي جهان اسپانيا از نظر سطح زير كشت انگور مقام اول و ايتاليا و فرانسه در مقام هاي بعدي قرار دارند(خوشخوي و همكاران، ۱۳۸۱).
ايران به علت برخورداري از شرايط جغرافيايي و اقليمي مناسب يكي از مهمترين مناطق پرورش انگور در جهان محسوب مي شود . كشور ايران ششمين كشور توليد كننده اين محصول در جهان مي باشد.
انگور با نام علمي vitis sppاز نظر ميزان توليد يكي از مهمترين ميوه هاي دنيا و ايران مي باشد.
عدم آگاهي از خصوصيات ارقام انگوراز جمله مسائلي است كه اكثر توليدكنندگان بدون توجه به آنها به توليد حداقل محصول بسنده ميكنند، در صورتيكه با شناخت ارقام مناسب يك منطقه ميتوان ميزان محصول را تا حد زيادي افزايش داد(جليلي مرندي، ۱۳۸۶).
با توجه به گستردگي آب و هوايي مناطق انگوركاري نمي­توان ارقام محدود تجاري موجود را جهت كليه مناطق توصيه نمود، بنابراين بايستي ارقام و ژنوتيپ­هاي مختلف در شرايط آب و هوايي متفاوت مورد بررسي قرار گرفته و ارقام مناسب براي هر نوع آب و هوا مشخص و توصيه شود(جليلي مرندي، ۱۳۸۶).
ارقام تجاري موجود بطور تصادفي در اثر تفرق صفات ناشي از كشت بذر به وجود آمده­اند. با توجه به هتروزيگوسيتي شديد، نتايج حاصل از كشت بذور يك درخت نيز داراي صفات و خصوصيات بسيار متفاوتي هستند. ارقام انگور تجاري موجود در ايران بدون كار اصلاحي ايجاد و توسط باغداران علاقهمند، در سطح محدودي از تنوع ژنتيكي انتخاب و تكثير شده ­اند. مسلم است در صورت بررسي و شناسايي ارقام و ژنوتيپ­ها، پتانسيل افزايش توليد انگور از لحاظ خصوصيات كمي و كيفي برتر نسبت به ارقام موجود وجود دارد(جليلي مرندي، ۱۳۸۶).
بررسي شاخص­هاي فيزيولوژيك مانند فتوسنتز، ميزان فلورسانس، كلروفيل، تعرق، هدايت روزنهاي، مقاومت روزنهاي، دماي برگ و محتواي نسبي آب برگ ميتواند به درك عميق­تر مكانيسم­هاي مرتبط با رشد، توليد محصول و سازگاري منجر شود و به عنوان يك معيار خوب در برنامه هاي اصلاحي براي انتخاب ارقام مناسب براي هر منطقه استفاده شود(خوشخوي و همكاران، ۱۳۸۱).
مهمترين كاربرد جيبرلين براي افزايش ميزان محصول انگور است كه اين عمل بسته به زمان كاربرد هورمون به دوصورت انجام مي گيرد . اگر هورمون پاشي قبل از عمل لقاح يعني ۱۰ روز قبل از ريزش گلبرگها صورت گيرد باعث از بين رفتن مادگي و توليد حبه‌هاي بدون هسته مي‌شود. اين عمل با ريزش تعدادي از حبه‌ها همراه است بنابراين در انگور ياقوتي كه خوشه متراكم دارد باعث تنك شدن خوشه (ريزش گلهاي خوشه) و بالا رفتن كيفيت محصول مي‌شود چون حبه‌هاي باقي مانده فضاي زيادي براي رشد دارند. افزايش محصول انگور زماني است كه هورمون پاشي بعد از انجام عمل لقاح و تشكيل حبه انجام مي‌گيرد كه باعث درشت شدن حبه‌ها مي‌شود(آزاده راد،۱۳۸۵).
وينكلر و همكاران نشان دادند كه انجام حلقه برداري تجمع قند در انگورهاي دانه دار و اندازه حبه را در بي دانه ها افزايش مي دهد. رقم ‘بيوتي’ بي دانه بالاترين ميزان كربوهيدرات و قند را در بين ارقام ‘تامپسون’ و ‘گلد’ در نتيجه عمل حلقه برداري نشان داد. در آزمايشي كه روي ٧ رقم با دانه و ١٠ رقم بي دانه ‘وينيفرا’ انجام شد حلقه برداري ساقه يكساله در بيشتر ارقام تجمع قند و رسيدن را تحريك نمود(وينكلر و همكاران، ۱۹۷۴).
روپر و همكاران نشان دادند كه در رقم ‘ايتالين اليكونيا’ تنك حبه همراه با حلقه برداري كيفيت ميوه را به وسيله افزايش نسبت مواد جامد محلول به اسيد بهبود مي بخشد. حلقه برداري در انگور بلوغ را تسريع مي كند. در حلقه برداري در انگور با برداشتن نوار كاملي از پوست شاخه هاي ميوه­ده يكساله (در زيرخوش) استفاده از يك چاقوي حلقه برداري در زمان مناسب كه در اين پژوهش در مرحله آغاز گلدهي انجام شده است، براي مدتي كوتاه و موقت از انتقال مواد غذايي و هورمون هاي ساخته شده از برگ ها به ساير نقاط مصرف كننده جلوگيري كرده و در طي اين مدت اين مواد تنها صرف تغذيه خوشه مي شود كه از رقابت سرشا خه هاي جوان و ساير بخش هاي گياهي در مصرف مواد غذايي با خوشه ها كاسته ميشود(روپر و همكاران،۱۹۸۹).
تنك كردن عبارتست از كم كردن تعداد خوشه هاي گل يا ميوه.اين عمل اثر حتمي بر بالا بردن كيفيت انگور دارد.با هرس ملايم يعني باقي گذاشتن تعداد زيادتري جوانه مركب بر روي بوته در فصل زمستان.و سپس تنك كردن تعدادي از خوشه هاي گل در فصل بهار عملا نسبت برگ به گل بالا مي­رود يعني براي هر خوشه تعداد زيادتري برگ روي بوته باقي مي ماند كه از طريق مقدار بيشتري مواد قندي به حبه ها رسيده و درشت تر ميشود.باقي گذاشتن تعداد زيادتري برگ روي بوته نه تنها باعث تغذيه بهتر خوشه مي­شود بلكه خود گياه نيز به طور كلي از مواد غذايي بيشتري برخوردار خواهد شد. از انجا كه تنك كردن عبارتست قطع بعضي از قسمت هاي زنده و فعال گياه داراي اثري مشابه هرس دارد يعني واكنش گياه در برابر تنك كردن عبارت خواهد بود از تمركز بيشتر مواد به قسمتهاي باقيمانده(محمود زاده، ۱۳۸۸).
اثر جيبرلين بر رويي عوامل مختلفي مانند : ريزش گل ، محرك رشد، عامل تنك كنندگي، ازدياد حجم ياخته ، افزايش طول وحجم حبه ها ، افزايش وزن حبه ها وكاهش تعداد حبه ها بررسي شده(آزاده راد،۱۳۸۵).
و تنك كردن كه اثر حتمي بر بالا بردن كيفيت انگور دارد. كه در چند مرحله شامل: تنك گل، تنك خوشه ميوه، تنك حبه، ازدياد حجم حبه هاي انگور انجام مي شود(محمود زاده، ۱۳۸۸).
فصل دوم

  • كليات و بررسي منابع

۲-۱- تاريخچه كشت
از نظر قدمت تاريخي كشت انگور از قديمي ترين هنرها محسوب مي شود و طبق بعضي روايات حضرت نوح (ع) اولين كسي بود كه به پرورش انگور اقدام نمود(قنادها و همكاران،۱۳۸۲)
انگور از دوران بسيار قديم به ما ارث رسيده است. قديمي بودن آن به وسيله فسيل برگ و بذرهاي كشف شده در شمال آمريكا و اروپا در لايه هاي رسوبي دوران سوم زمين شناسي تاييد مي­شود(مختاريان،۱۳۷۴).
انگور از نظر ميزان توليد مهمترين ميوه دنيا و ايران است به طوري كه توليد آن در سطح جهان از ساير درختان بيشتر است(خوشخوي و همكاران ،۱۳۸۱، قناد و همكاران،۱۳۸۲)
انگور از مهمترين ميوه هايي است كه بشر از آن استفاده مي كرده و بخاطر مصارف متعدد و اهميت تغذيه اي در رديف يكي از با اهميت ترين محصولات دنيا به شمار مي­آيد(تفضلي همكاران،۱۳۷۰ ، مختاريان،۱۳۷۴).
در ايران باغاتي كه به موجب اقتضاي زمان و روي تجربه پدران ما در زمين هاي قديم احداث گرديده، با تاكداري دنياي پيشرفته كه حاصل تحقيقات دانشمندان و كارشناسان رشته موكاري است در بسياري از مسائل از قيبل كاشت، داشت و برداشت تفاوت كلي دارد تا آنجا كه در حال حاضر با توجه به روش هاي متداول در كشور ما محصول بدست آمده جواب گوي هزينه هاي داشت و برداشت نمي باشد. لذا با تغييرات اساسي در اصول فني از قبيل هرس و سيستم هاي هدايت تاك، همچنين مكانيزه كردن تاكستانها، انتخاب ارقام و احداث تاكستان­هاي جديد بايد مانند تمام كشورهاي پيشرفته در امور تاكداري نسبت به اصلاح تاكستان­ها از يك طرف و احداث تاكستان­هاي جديد و حمايت مادي و بازار فروش از طرف ديگر اقدام لازم و سريع معمول داشت يكي از مشكلات اساسي و فني تاكداران ما عدم آشنائي با سيستم هاي تريت بر حسب شرايط اقليمي است(تفضلي و همكاران، ۱۳۷۳).
-۲- رده­بندي گياهي
انگور از راسته عناب تيره آمپلي داسه يا ويتياسه و حاوي۱۰ جنس مختلف از جمله ويتيس[۱] ، سيسوس[۲] ، آمپلوپسيس[۳] وغيره مي­باشد(تفضلي و همكاران،۱۳۷۳، جليلي مرندي،۱۳۸۶).
انگور تجاري و قابل خوراك به جنس ويتيس وابسته است كه اين جنس شامل دو زيرجنس مي­باشد:
۱.انگور اروپايي: كه حاوي ۳۸ كروموزوم مي­باشد. مانند ويتيس وينيفرا[۴]
۲.انگور آمريكايي: كه حاوي۴۰ عدد كروموزوم مي­باشد. مانند ويتيس روتندي فوليا[۵] (قنادها وهمكاران، ۱۳۸۲).

پايان نامه بررسي قصاص عضو و پيوند اعضا

متن كامل پايان نامه  با عنوان : بررسي قصاص عضو و پيوند اعضا

 

 

 

دانشگاه قم

دانشكده مجازي آموزش هاي الكترونيكي

پايان نامه دوره كارشناسي ارشد رشته جزا و جرم شناسي

عنوان:

بررسي قصاص عضو و پيوند اعضا

استاد راهنما:

جناب آقاي دكتر عادل ساريخاني

استاد مشاور:

جناب آقاي دكتر جلال الدين قياسي

تكه هايي از متن به عنوان نمونه :

مقدمه۱

۱- بيان مسأله.۱

۲- سوالات و فرضيه هاي تحقيق: ۱

۳- اهميت و ضرورت تحقيق:۲

۴- پيشينه تحقيق:۳

۵- روش تحقيق:۵

۶- اهداف تحقيق: .۵

فصل اول).۶

مفاهيم و مباني نظري۶

مبحث اول) مفاهيم عمومي.۷

گفتار اول – مفهوم قصاص عضو۷

الف) مفهوم لغوي.۷

ب) مفهوم فقهي قصاص عضو.۸

ج) مفهوم قانوني قصاص عضو.۹

گفتار دوم – مفهوم پيوند عضو.۱۰

الف) مفهوم لغوي۱۰

ب) مفهوم فقهي.۱۰

ج) مفهوم قانوني.۱۱

مبحث دوم) شروط ثبوت و اجراي قصاص عضو۱۱

گفتار اول) شروط ثبوت قصاص عضو يا جرح۱۲

بند اول) تساوي و برابري در دين.۱۲

بند دوم) فقدان رابطه پدري۱۳

بند سوم) برابري و تساوي در قوه عقل۱۴

بند چهارم) تساوي اعضا در سالم بودن.۱۴

بند پنجم) تساوي اعضا در اصلي بودن۱۵

بند ششم) تساوي اعضا در محل عضو مجروح يا مقطوع.۱۶

بند هفتم) قصاص موجب تلف جاني يا عضو ديگر نباشد۱۷

بند هشتم) قصاص بيشتر از اندازه جنايت نشود.۱۷

گفتار دوم) كيفيت قصاص برخي از اعضا۱۹

بند اول) قصاص گوش۱۹

بند دوم) قصاص چشم.۱۹

بند سوم) قصاص دندان۲۱

بند چهارم) قصاص بيني.۲۲

بند پنجم) قصاص زبان۲۲

مبحث سوم) شرايط و اهداف قصاص عضو.۲۳

گفتار اول) شرايط قصاص عضو.۲۳

الف) مساوات كيفري:۲۴

ب) نارسايي ساير واكنش ها:.۲۴

ج) تأمين منافع فرد و جامعه:.۲۵

گفتار دوم) اهداف قصاص عضو در چرخه نظام كيفري۲۶

الف) حفظ مصالح اجتماعي:۲۶

ب) حفظ نظم اجتماع:۲۷

ج) اصلاح اخلاقي مجرم:.۲۸

د) دفاع از حقوق اشخاص:۲۸

و) برقراري قسط و عدل:.۲۸

ه) بازدارندگي:۲۹

ي) تهذيب مجرم و كيفر گناه:۲۹

(فصل دوم)۳۰

احكام و مسائل پيوند عضو جاني و مجني عليه در ارتباط با قصاص عضو.۳۰

مبحث اول) تبيين نظري و قلمرو حقوقي پيوند عضو۳۱

مبحث دوم) پيوند عضو مجني عليه پيش از اجراي قصاص عليه جاني۳۵

گفتار اول) پيوند عضو مجني عليه، اقوال موافقان و مخالفان.۳۶

$(document).ready(function() { $('#rate_p305456').rating('rate.php?pid=305456', {maxvalue:5, curvalue:0}); });

بازدید:
[ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ ] [ ۰۲:۲۷:۳۱ ] [ حميدي ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 10
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی